Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Augusztus 22. 10:30, hétfő | Helyi

Harmadik helyezett lett a magyar válogatott a Savaria Kupán

Harmadik helyezett lett a magyar válogatott a Savaria Kupán

A magyar válogatott a vasárnapi záró fordulóban 3-0-ás vereséget szenvedett Franciaországtól, ezzel a 3. helyet érte el a tornán.

A pénteki mérkőzésen 3:1-re diadalmaskodtak a mieink az osztrákok ellen. Szombaton Szlovákiától, vasárnap pedig Franciaországtól kaptak ki 3:0-ra, ezzel pedig az az utolsó előtti helyen végeztek a torna végeztével.

Jan De Brandt a következőképpen nyilatkozott: A harmadik szett szoros volt, kár érte. Ennek ellenére boldog vagyok, mert úgy érzem, elkezdtünk játszani és a nyitásaink is jók voltak. Ez a realitás, több erőre van szükségünk és automatikusabb reakciókra, mozdulatokra, de nincs okunk az aggodalomra, ami késik, nem múlik. Mindig nehéz, ha három szettet veszít az ember, de látom az utat, ahogy játszani kell. A franciák elleni teljesítményünk is határozottan jobb volt, mint az első vagy a második meccsünk a tornán. Takács Doroti, Dékány Bernadett és Horváth Dóra nem lesznek liberók a jövőben, csupán erre a tornára töltötték be ezt a posztot. Remélem, minél előbb élvezhetjük Kötél Dóra és Molcsányi Rita igazi játékát ezen a poszton, mert nagy szükségünk van rájuk. Ugyanígy szükségünk van Horváth Dórára ütőként. Ebben biztos vagyok. Esélyt kellett adnom ennek a felállásnak, de ez nem opció a jövőben.

A torna legértékesebb játékosa (MVP): Jaroslova Pencová (Szlovákia)
A legjobb szlovák játékos: Dominika Valachová
A legjobb francia játékos: Héléna Cazaute
A legjobb magyar játékos: Dobi Edina
A legjobb osztrák játékos: Ursula Ehrhart

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 17. 07:45, vasárnap | Helyi

„Magyar kezében cseng a kard”

Fegyverrel a szabadságért: több mint kétszáz kard és szablya látható a Kámoni Arborétumban

2024. Február 25. 15:42, vasárnap | Helyi

Férfi kosárlabda Eb-selejtező

- Okorn: minden esélyünket ki fogjuk használni a győzelemre

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.