Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Július 15. 08:07, vasárnap | Bulvár
Forrás: MTI

Lemondott Nagy-Britannia csokoládékóstolója

Lemondott Nagy-Britannia csokoládékóstolója

Lemondott tisztéről és állásáról Nagy-Britannia legfőbb csokoládékóstolója, mert hízott, és megemelkedett a koleszterinszintje.

A 47 éves Angus Kennedy nem sokáig élvezhette munkáját, mivel csak 2010-ben lett hivatásos csokikóstoló évi 30 ezer fontos (10 millió forintot kitevő) fizetésért. Naponta csaknem egy kiló csokoládét kellett megennie, alaposan ízlelgetve a finomságokat, majd mindegyik fajtáról jól megrágott értékelést írnia. Az ötgyermekes családapa a két esztendő alatt 13 kilót hízott, de még ezzel együtt is csupán 10 kilóval haladja meg optimális testtömegindexét. A nagyobb gond koleszterintszintjével van, és az orvosok figyelmeztették, hogy ha nem hagy fel édes étrendjével, szívrohamot kockáztat.
Kennedy most erőteljesen edzi testét, és diétájából teljesen mellőzi a csokoládét, amelyből egyáltalán nem lett elege munkája ellenére sem - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.