Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2016. Szeptember 19. 09:44, hétfő | Helyi

Fantasztikus győzelem a Vasas ellen!

Fantasztikus győzelem a Vasas ellen!

Szombaton, Sopronban rendezték meg a Haladás-Vasas mérkőzést.

A szombaton 18:30-kezdődő találkozót a szombathelyiek rossz előjelekkel várhatták, hiszen az előző fordulóóban 3-0-s vereséget szenvedtek a Videotontól és Király Gábor is lesérült azon a mérkőzésen.
Az első félidőben a Vasas jobban állt, több góllövési lehetőséget is teremtettek maguknak, azonban ezeket egytől egyig elpuskázták. Az első játékrészt követően 0-0-val vonultak az öltözőbe a csapatok. Mészöly Géza alaposan helyre tette játékosait a szünet alatt, a 2. félidőben sorra dolgozta ki helyzeteit a Haladás, valamint egy les gólt is összehoztak. Végül törekvéseiket siker koronázta, Iszlai Bence fejes góljával, megszerezte a vezetést a szombathelyi csapat. A Vasas többször is egyenlíthetett volna, de ahogy az első félidőben, úgy a 2. félidőben sem tudták értékesíteni helyzeteiket, tehát a zöld-fehérek örülhettek a hármas sípszót követően. A mérkőzés 92. percében egy szögletet követően, kisebb lökdösődés alakult ki, amelynek következtében Bosnjak megkapta 2. sárgalapját, így a szerb védő korábban vonulhatott az öltőzőbe.

A győzelemnek köszönhetően a Haladás továbbra is a tabella 3. helyét foglalja el és 2 ponttal megközelítette az éllovas Vasast. Legközelebb szerdán 19 órakor lépnek pályára a szombathelyiek az Újpest otthonában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 17. 07:45, vasárnap | Helyi

„Magyar kezében cseng a kard”

Fegyverrel a szabadságért: több mint kétszáz kard és szablya látható a Kámoni Arborétumban

2024. Február 25. 15:42, vasárnap | Helyi

Férfi kosárlabda Eb-selejtező

- Okorn: minden esélyünket ki fogjuk használni a győzelemre

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.