Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Március 03. 20:11, vasárnap | Belföld
Forrás: MTI

Fidesz: az emberek nem vevők többé a szocialisták hazugságaira

Fidesz: az emberek nem vevők többé a szocialisták hazugságaira

A magyar emberek nem vevők többé a szocialisták hazugságaira - reagált a Fidesz az MSZP által Magyarország ma címmel készített, vasárnap bemutatott filmre.

A szocialisták ezúttal is az emberekkel mennek szembe. Nincs ma Magyarországnak olyan zuga, ahol ne jelezték volna már, hogy nem kérnek a baloldal gyűlöletkampányából, ők most mégis folytatják - áll a Fidesz-frakció MTI-hez eljuttatott közleményében.
A Fidesz szerint az MSZP százmilliókat költ arra, hogy gyűlölettel árassza el az országot.
"A szocialisták kampányából a kétségbeesés ordít: ők is érzékelik, hogy a magyar emberek nem vevők többé a hazugságra, a mocskolódásra" - fogalmaztak, hozzátéve, hogy a szocialisták egyszer már tönkretették az országot, éppen ezért a magyar emberek nem kérnek többé a veszélyes gazdaságpolitikájukból.
Az MSZP kétségbeesésében egyre csak süllyed a gyűlölettel teli világába, ahol csak uszítás és hergelés van. A magyarok azonban soha többé nem akarnak velük együtt süllyedni. "Talpra álltunk, és Magyarország ma jobban teljesít, mint korábban" - zárul a közlemény.
Mesterházy Attila, az MSZP elnöke vasárnap a húszperces kisfilm bemutatását követően újságíróknak elmondta: a film annak a január közepén kezdődött, Magyarország ma elnevezésű kampánynak a része, amelynek végén, jövő szombaton a Papp László Budapest Arénában tartanak évértékelő rendezvényt. A filmben egyebek mellett az hangzik el, hogy Orbán Viktor kormányzása tönkretette az országot, a kormánypropaganda pedig elszakadt a valóságtól. Közölte azt is: a kampány egésze 15-16 millió forintba került, ebben benne van az Orbán Viktort, Matolcsy Györgyöt és Hoffmann Rózsát ábrázoló óriásplakátok és a kampányfilm költsége is.

Címkék: Pártok-Fidesz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár