Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Június 13. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Ittasan és jogosítvány nélkül okozott balesetet ismerőse autójával

Ittasan és jogosítvány nélkül okozott balesetet ismerőse autójával

A Veszprémi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele miatt is eljárást indított a sofőr ellen, mivel a tulajdonos tudta és engedélye nélkül vezette a gépkocsit.

Ismerőse autójával közlekedett egy 30 éves Nógrád megyei férfi a 8-as számú főúton Hajmáskér felől Várpalota felé június 10-én 23 óra 45 perckor, mikor haladása során a járművel jobbra letért az úttestről és a szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében a sofőr könnyű sérülést szenvedett, valamint a járműben anyagi kár keletkezett – közölte a rendőrség.

A helyszínre érkező rendőrök a férfival szemben alkoholszondás vizsgálatot végeztek, amely pozitív eredménnyel zárult, majd a sofőrt további mintavétel céljából előállították. Az eljárás során a rendőrök megállapították azt is, hogy a férfi nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, valamint ismerőse gépkocsiját annak tudta és beleegyezése nélkül használta. A sofőrt őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Ellene jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési feljelentéssel éltek a rendőrök.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.