Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Június 14. 16:05, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Két targoncával elakadt, egyet felborított, egy terepjárót összetört

Két targoncával elakadt, egyet felborított, egy terepjárót összetört

Két targoncával elakadt, egyet felborított, egy terepjárót pedig összetört egy férfi Szarvason, a munkahelyén. A rendőrség most fejezte be a büntetőügyének vizsgálatát.

Ittasan, engedély nélkül vezetett, két targoncával elakadt, egyet felborított és összetört egy terepjárót is egy férfi Szarvason, a munkahelyén. Mindezt nem munkaidőben tette, hanem este, a napi műszakja után a portás kérésére ment vissza a telephelyre. Bár miután hazaért, már ivott alkoholt, töményet és sört is fogyasztott, mégis igent mondott arra a kérésre, hogy néhány raklap vetőmagot rakjon be fedett helyre – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy egy targoncával pakolgatta a zsákokat, majd egy kis pihenő után a cég területén kívül lévő raklapokat is elkezdte behordani, de elakadt a géppel. A telephelyen volt egy terepjáró, benne volt a kulcs, azzal akarta kihúzni, de a kocsival árokba hajtott. Beleült egy másik targoncába, az autót azzal akarta kivenni az árokból, de nem sikerült neki, ráadásul ezzel a targoncával is elakadt. Ekkor egy harmadikkal megpróbálta megemelni az elsőként elakadt targoncát, de felborult az emelőgéppel, ami ki is gyulladt.



A férfi a telephelyen fizikai munkát végzett, vezetői engedélye sem a gépekre, sem személykocsira nincs. Ráadásul amikor mindez történt, ittas járművezetés miatt már folyamatban volt ellene egy büntetőeljárás. Azért, mert a munkaadója engedélye nélkül vezette a targoncákat és az autót, jármű önkényes elvétele bűntett miatt is eljárás indult ellene. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait június 13-án továbbította az ügyészségnek.

Címkék: nyomozás, szarvas, targonca

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.