Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Március 13. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Klapka György a Kanári-szigetekre menekült a fájdalom elől

Klapka György a Kanári-szigetekre menekült a fájdalom elől

Együtt próbálja feldolgozni Mary Zsuzsi halálát a Klapka család.

Az aranyember minden idegszálával arra koncentrál, hogy megkönnyítse gyermekeinek a gyász időszakát, így időt és pénzt nem kímélve a Kanári-szigetekre vitte őket.

- Körülbelül két és fél millió forintot költöttem a családi nyaralásra, ebből az összegből hét személy üdülését finanszírozom, de két gyerek is itt van velünk, nekik ugye olcsóbb volt az út. Többször voltam már a Kanári-szigeteken, így tudtam, hogy a családom is pompásan fogja érezni magát ebben a gyönyörű környezetben - kezdte az Új Ásznak az aranyember, aki mélyen a zsebébe nyúl alkalmazottaiért is.

- Már-már bevett szokás, hogy minden évben külföldi nyaralással lepem meg a kollégáimat, ez alkalmanként nyolcmillió forintba kerül nekem, de szeretek örömet okozni az embereknek! Idén is elhozom őket, de most a szeretteimre akarom fordítani az összes energiám - folytatta az üzletember, aki szerint sokkal összetartóbbá vált a család, amióta az énekesnő nincs velük. A hatalmas fájdalom és a gyász még jobban összekovácsolta őket, azóta minden idejüket együtt töltik, nem szeretnének elvesztegetett pillanatokat.

- Teljesen üresnek érezzük a házat és a lelkünket Zsuzsi nélkül. A gyerekeknek nagyon rossz anya nélkül. Borzasztó érzés látni a fájdalmukat! Sokkal szorosabbá vált a kapcsolat a gyerekek és köztem, hiszen már csak én vagyok nekik. A szörnyű csapás óta többször látogatnak meg, fontosabb lett számukra, hogy minden időt együtt töltsünk, amit csak tudunk. Szerencsére a gyerekeim teljesen higgadtan és megértően fogadták, hogy Tündéék beköltöztek az édesanyjuk lakásába, hiszen szerintük is az élőkön kell segíteni, nem a halottakon - tette hozzá Klapka.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.