Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Július 12. 14:42, kedd | Helyi
Forrás: mti.hu

Ma kezdődik az AlteRába Fesztivál Körmenden!

Ma kezdődik az AlteRába Fesztivál Körmenden!

Kedden kezdődik a 7. AlteRába fesztivál Körmenden. Többek között fellép: a Griffins, az Irie Maffia, Sub Bass Monster, a Brains és a Hősök.

Hegedüs László fesztiváligazgató az MTI-nek elmondta, hogy idén megújult a fesztivál: bővült az infrastruktúra, megújultak a fényelemek és a technikai berendezések, és a nagy színpad is teljesen új arcát mutatja majd. Hozzátette, hogy a szombatig tartó fesztiválra 15-20 ezer látogatót várnak.
Szerdán az Ocho Macho, a Kiscsillag és az Anna and the Barbies, csütörtökön a Kowalsky meg a Vega, Gangsta Zolee és a Kartell, pénteken a Pál Utcai Fiúk, a Vad Fruttik, a 30Y és a Prosectura, szombaton pedig a Sziámi AndFriends, a Quimbi, az Esti Kornél, valamint Szabó Balázs és Bandája is színpadra lép.
Hegedüs László kiemelte, hogy továbbra is támogatják a feltörekvő tehetséges alternatív zenekarokat, ezért szerdától szombatig a kis színpadon 12 még kevésbé ismert, de ígéretesnek ítélt alternatív banda mutatkozik majd be.
A fesztiváligazgató emlékeztetett arra, hogy az AlteRába Fesztivál már kétszer is elnyerte "A zenészek kedvenc fesztiválja" Fair Play-díjat. A szakmai elismerés azt jelenti, hogy a fellépő zenekarok is nagyon kedvelik a fesztivált, amely az egyre több résztvevő ellenére mégis családias hangulatú - jegyezte meg Hegedüs László.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 17. 07:45, vasárnap | Helyi

„Magyar kezében cseng a kard”

Fegyverrel a szabadságért: több mint kétszáz kard és szablya látható a Kámoni Arborétumban

2024. Február 25. 15:42, vasárnap | Helyi

Férfi kosárlabda Eb-selejtező

- Okorn: minden esélyünket ki fogjuk használni a győzelemre

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.