Városlista
2024. június 12, szerda - Villő

Hírek

2017. Augusztus 29. 18:41, kedd | Belföld
Forrás: fm sajtó

Még egy hétig lehet jelentkezni az idei TeSzedd! akcióra

Még egy hétig lehet jelentkezni az idei TeSzedd! akcióra

Még lehet jelentkezni az idei, imműr 7. alkalommal meghirdetett TeSzedd! akcióra.

Az idén 7. alkalommal meghirdetett TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! akcióban való részvételre a www.teszedd.hu honlapon szeptember 5-én (kedd) éjfélig lehet koordinátorként találkozási pontot létrehozni, és önkéntesként regisztrálni.

A szeptember 15-e és 17-e között megvalósuló Teszedd! akció keretében az önkéntes szemétszedésre – az elmúlt évekhez hasonlóan – kisebb-nagyobb baráti társaságokat, munkahelyi közösségeket, családokat, és diákokat várnak a szervezők. Budapesten például az egyik zöld média szerkesztősége regisztrált egy olyan találkozási pontot, ahol a munkatársak, olvasóikkal együtt szedik a szemetet.
A jelentkezőknek fontos betartaniuk a szeptember 5-i határidőt, mert az addig beérkezett résztvevői regisztrációk alapján tudják a szervezők időben és megfelelő mennyiségben eljuttatni a szemétszedéshez szükséges eszközöket (zsákok, kesztyűk) a találkozási pontokra, a helyi szervezést összefogó koordinátorokhoz.

Címkék: akció, környezet, teszedd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 09:16, szerda | Belföld

Orbán Viktor a legnagyobb európai iparvállalatok vezetőivel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök a második félévi magyar EU tanácsi elnökség előkészítése keretében a Gyáriparosok Európai Kerekasztala (ERT) vezetőivel tárgyalt a Karmelita kolostorban

2024. Június 12. 09:13, szerda | Belföld

A román elnök cáfolta, hogy a B9-ek államai Magyarország kizárását fontolgatnák

A román államfő cáfolta, hogy a NATO keleti szárnyának tagállamait tömörítő Bukaresti Kilencek (B9) Magyarország kizárását fontolgatnák, amiért a magyar kormány állítólag \"rendszeresen szembehelyezkedik\" a partnerek döntéseivel.

2024. Június 11. 15:15, kedd | Belföld

OVF: folytatódik a védekezés a Rábán és a Dunán, több száz vízügyes figyeli a gátak állapotát

Folytatódik a védekezés a Rábán és a Dunán, több száz vízügyes figyeli a nap 24 órájában a gátak állapotát - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) kedden, nem sokkal dél után az MTI-vel.

2024. Június 11. 15:14, kedd | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: újabb tizenhárom Gidrán érkezik az MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz Tatára

Két részletben - kedden és szerdán - összesen 13 Gidrán harcjármű gördül be a tatai laktanya kapuján - jelentette be a honvédelmi miniszter az MTI-hez eljuttatott közleményben.