Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Június 14. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Megvillantotta kebleit a TV2 sztárja

Megvillantotta kebleit a TV2 sztárja

Nem csupán az egyre izgalmasabb cselekmény, hanem a szereplők bájai is a televízió elé szögezik a Jóban Rosszban nézőit.

A Jóban Rosszban forgatókönyvírói a maximálisan "kihasználják" a női szereplők testi adottságait. A színésznők korábban sem gombolkoztak be állig, többször láthattuk mélyen dekoltált felsőben Szabó Zsófit, Liptai Claudiát vagy Madár Verát is.

Ezúttal a a sorozatban nemrég visszatért Végh Judit vonzotta magára a férfitekinteteket. Helyesebben a dekoltázsa, ugyanis többet mutatott magából, mint a szokásos. A szép színésznő egy évvel ezelőtt adott életet kisfiának, de máris bombaformában van. Elmondása szerint, minden eddiginél jobban szereti most megformálni Steiner Dóra karakterét, aki a korábbi szelíd lányból igazi álnok kígyóvá vált.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.