Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Február 15. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Megyei rendőrségi hírek

Megyei rendőrségi hírek

Kettő, könnyű sérüléssel járó és további öt, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset történt vas megyében az elmúlt 24 órában.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén kettő, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Ezen kívül – az elmúlt 24 órában – további öt, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedniük kellett a rendőröknek.

Egy szőcei lakos 2018. február 14-én személygépkocsival közlekedett a 7413-as számú úton, amikor a 86-os számú főútra történő kanyarodása során érintőlegesen nekiütközött egy Zalalövő felől Körmend irányába közlekedő tehergépkocsinak. Az ütközést követően a személygépjármű az árokba csapódott és felborult, sofőrje pedig az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

A járőrök 2018. február 14-én egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost igazoltattak a megyeszékhelyen. Az intézkedés során a férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították. A 47 éves sofőrrel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 17. 07:45, vasárnap | Helyi

„Magyar kezében cseng a kard”

Fegyverrel a szabadságért: több mint kétszáz kard és szablya látható a Kámoni Arborétumban

2024. Február 25. 15:42, vasárnap | Helyi

Férfi kosárlabda Eb-selejtező

- Okorn: minden esélyünket ki fogjuk használni a győzelemre

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,