Városlista
2024. június 8, szombat - Medárd

Hírek

2023. Augusztus 31. 12:36, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

MVM Next: adathalász csalók ismét hamis gázszámla-értesítőket küldenek

MVM Next: adathalász csalók ismét hamis gázszámla-értesítőket küldenek

Adathalász csalók ismét hamis online gázszámla-értesítőket küldenek az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ügyfeleinek - közölte a szolgáltató csütörtökön az MTI-vel.

Az utóbbi időben a hamis értesítők általában nem magyar címekről érkeznek, valótlan előzményekre hivatkoznak, és adathalász oldalra irányítják az ügyfeleket. Fel lehet ismerni ezeket arról, hogy gyakran tartalmaznak helyesírási hibákat, magyartalan kifejezéseket - írták.

Az MVM Next online számlaértesítőinek feladója mindig az MVM Next online ügyfélszolgálat, minden esetben szerepel rajta a szerződéses folyószámla száma, a számla száma és az átutaláshoz szükséges adatok. Online ügyfélszolgálati honlapjukon sosem kérnek bankkártya adatokat, ezeket a biztonságos banki felületen kell csak beírni.

A szolgáltató az óvatosság mellett arra kéri az ügyfeleit, hogy a gyanús megkereséseket az adathalasz@mvm.hu címre továbbítsák, vagy telefonon jelezzék az ügyfélszolgálatnak. Az adathalász levelekről szóló tájékoztató az MVM Next honlapján olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 07. 08:47, péntek | Belföld

KSH: 6,4 százalékkal nőtt az ipari termelés áprilisban

2024 áprilisában az ipari termelés volumene 6,4 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit, míg munkanaphatástól megtisztítva 2,4 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól

2024. Június 07. 08:46, péntek | Belföld

Visszalép a Fidesz jelöltje Budapesten!

Szentkirályi Alexandra visszalép a főpolgármester-jelöltségtől, és támogatóit arra kéri, szavazzanak Vitézy Dávidra. A Fidesz-KDNP jelöltje ezt pénteken reggel jelentette be közösségi oldalán.

2024. Június 07. 07:18, péntek | Belföld

Nagy Márton: visszaszereztük, újra magyar kézben a reptér

Visszaszereztük, újra magyar kézben a reptér - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter csütörtökön a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közleménye szerint.

2024. Június 07. 07:13, péntek | Belföld

Átadták a Kalocsa és Paks között épült új Duna-hidat

Átadták a Kalocsát és Paksot összekötő, Tomori Pál egykori kalocsai érsekről, hadvezérről elnevezett új Duna-hidat, valamint a hozzá kapcsolódó 512-es főút új szakaszát csütörtökön.