Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Augusztus 25. 14:51, csütörtök | Helyi
Forrás: szombathely.hu

Nemzetközi partnerségi program segítette a fiatalok elhelyezkedését

Nemzetközi partnerségi program segítette a fiatalok elhelyezkedését

Uniós támogatású, nemzetközi együttműködés támogatta fiatalok munkaerő-piaci elhelyezkedését a Szombathelyi Képző Központ Kft. koordinálásával.

A programról dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere tartott sajtótájékoztatót Bálint András, a Szombathelyi Képző Központ Kft. ügyvezetője és Gedling Borough Council tanácselnöke John Clark, részvételével.

"A szociális kompetencia képzés és egyéb támogató intézkedések egy újonnan fejlesztett tananyagban" című Erasmus projekt az Európai Bizottság támogatásával valósult meg. A nemzetközi együttműködésű projekt 2014. szeptember 1. és 2016. augusztus 31. között jött létre.

A projekt célja, hogy olyan képzési anyag kidolgozását és integrálását hozzon létre, amelyek segítségével az alacsonyan képzett, 16 és 36 év közötti fiatalokat szeretnék motiválni, munkaerő-piaci re-integrációjuk érdekében.

A célcsoporttal foglalkozó trénerek számára egy olyan feladatgyűjteményt kíván rendelkezésre bocsátani a képzési anyag, amely segíti az elsődleges célcsoportba tartozó, hátrányos helyzetű személyekkel való munkájukat.

(Fotó: szombathely.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 17. 07:45, vasárnap | Helyi

„Magyar kezében cseng a kard”

Fegyverrel a szabadságért: több mint kétszáz kard és szablya látható a Kámoni Arborétumban

2024. Február 25. 15:42, vasárnap | Helyi

Férfi kosárlabda Eb-selejtező

- Okorn: minden esélyünket ki fogjuk használni a győzelemre

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.