Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2018. Január 11. 10:16, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Sérüléssel végződő baleset és bántalmazás Szombathelyen

Sérüléssel végződő baleset és bántalmazás Szombathelyen

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén négy, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. január 10-én, Szombathelyen. Egy 52 éves helyi férfi személygépkocsival közlekedett a Rohonci úton, amikor az egyik gyalogos-átkelőhelyen elsodort egy nőt. A gyalogos az ütközés következtében az úttestre esett és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint ugyancsak könnyű sérüléseket szenvedett az a kerékpáros is, akit egy autó sodort el 2018. január 10-én, Sárvár külterületén. Egy 20 éves csényei lakos személygépkocsival közlekedett Ikervár felől Sárvár irányába, a 8701-es számú úton, amikor haladása során elsodort egy biciklist. A Sárvári Rendőrkapitányság a baleset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

A rendőrök 2018. január 10-én a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a 33 éves helyi lakost, aki az intézkedést megelőzően a megyeszékhelyen előzetes szóváltást követően bántalmazott egy férfit. A tettlegesség következtében a sértett az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A nyomozók Sz. Szilárdot gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 17. 07:45, vasárnap | Helyi

„Magyar kezében cseng a kard”

Fegyverrel a szabadságért: több mint kétszáz kard és szablya látható a Kámoni Arborétumban

2024. Február 25. 15:42, vasárnap | Helyi

Férfi kosárlabda Eb-selejtező

- Okorn: minden esélyünket ki fogjuk használni a győzelemre

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén