Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Március 02. 11:05, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén egy, súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában.

A rendőrség munkatársai ezen kívül három, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Egy személygépkocsival közlekedő szombathelyi férfi sodort el egy, a 87-es számú főútvonalon, Rum külterületén gyalogosan haladó férfit. A baleset következtében a gyalogos az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan sérült. A Szombathelyi Rendőrkapitányságon vizsgálják a baleset körülményeit.

Rábapatyon állítottak meg a rendőrség munkatársai egy személygépkocsival közlekedő sárvári férfit. A sofőrrel szemben felmerült a gyanú, hogy alkohol fogyasztását követően ült volán mögé és az alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Az intézkedés során kiderült az is, hogy a férfi a vezetői engedélyét nem tartotta magánál, ezért a Sárvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást is indított.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 17. 07:45, vasárnap | Helyi

„Magyar kezében cseng a kard”

Fegyverrel a szabadságért: több mint kétszáz kard és szablya látható a Kámoni Arborétumban

2024. Február 25. 15:42, vasárnap | Helyi

Férfi kosárlabda Eb-selejtező

- Okorn: minden esélyünket ki fogjuk használni a győzelemre

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.