Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Április 18. 11:02, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Több baleset is történt megyénkben

Több baleset is történt megyénkben

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén három, könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Ezen felül a rendőrök – az elmúlt 24 órában – további három, anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Személyi sérüléssel járó baleset történt 2018. április 17-én, Szombathelyen. Egy 26 éves helyi férfi személygépkocsival közlekedett a Wesselényi Miklós utcában, amikor haladása során elsodort egy, az úttesten átszaladó fiatalt. A rendelkezésre álló információk szerint a gyalogos kellő figyelem és körültekés nélkül lépett a jármű elé és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Egy 30 éves telekesi férfi 2018. április 17-én személygépkocsival közlekedett a 7441-es számú úton Vasvár felől Gersekarát irányába, amikor haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatból kiérve elveszítette uralmát a járműve felett és érintőlegesen nekiütközött a szemközti sávban közlekedő másik autónak. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint három személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Vasvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

A járőrök 2018. április 17-én egy személyautóval közlekedő helyi lakost igazoltattak a megyeszékhelyen. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, a rendőrök a 24 éves gépjárművezetőt a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították. A férfivel szemben – járművezetői engedélye elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ugyancsak alkohol fogyasztását követően ült a volán mögé 2018. április 17-én az a férfi is, akit Ikervár belterületén igazoltattak a rendőrök. Az intézkedés során a sajtoskáli sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították. A 41 éves gépjárművezetővel szemben – járművezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Sárvári Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 17. 07:45, vasárnap | Helyi

„Magyar kezében cseng a kard”

Fegyverrel a szabadságért: több mint kétszáz kard és szablya látható a Kámoni Arborétumban

2024. Február 25. 15:42, vasárnap | Helyi

Férfi kosárlabda Eb-selejtező

- Okorn: minden esélyünket ki fogjuk használni a győzelemre

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.