Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2021. Július 22. 08:59, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - fotók: police.hu

Több mint 15 millió forint értékű kábítószert foglaltak le Budapesten

Több mint 15 millió forint értékű kábítószert foglaltak le Budapesten

Elfogtak egy drogkereskedőt, akinek angyalföldi lakásában 15 millió forint értékben foglaltak le kábítószert a rendőrök - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a police.hu oldalon.

A rendőrök a drogkereskedőről egyik vásárlója ellenőrzésekor szereztek tudomást. A kábítószer elleni osztály nyomozói még múlt szerdán a XIII. kerületben ellenőriztek egy autót, amelynek sofőrjénél öt csomag kábítószert találtak. Az adatok szerint a 29 éves P. Diána heti rendszerességgel vásárolt kábítószert a 49 éves B. Károlytól, aki XIII. kerületi otthonában árulta a drogot.

Az eljárás során a rendőrök a férfit a lakásában elfogták, ott mintegy 4 gramm por alapú, 60 ampullányi és 1,6 liter folyékony kábítószergyanús anyagot, a kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközöket, továbbá csaknem 16 millió forint értékű valutát találtak.

A nyomozók a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt. A nőt kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt hallgatták ki, ő az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik - írta a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:42, péntek | Belföld

46 ezer fát ültettek el eddig az Országfásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma