Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2018. Február 09. 17:00, péntek | Helyi
Forrás: met.hu

Várható időjárás péntek estére és a hétvégére

Várható időjárás péntek estére és a hétvégére

Éjjel a Dunántúlon ködre lehet számítani, de a hétvégére már gyengén felhős, mérsékelten szeles, csapadék mentes időre lehet számítani. Vasárnap sok helyen már több órára kisüt a nap is.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint országosan derült és borult területek, illetve időszakok egyaránt lehetnek. Mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között várható. Késő estére -4, +2 fok közé hűl le a levegő.

Ma éjjel - többek között - a Dunántúlon köd képződik. Ezeken a területeken ködszitálásra, ónos ködszitálásra lehet számítani. Szombaton a megélénkülő szél hatására javulnak majd a látási viszonyok.

Alapvetően szombat estig kritériumokat elérő veszélyes időjárási jelenség nem várható.

Szombaton országszerte sok lesz a felhő, majd napközben észak felől lassanként felszakadozik, csökken a felhőzet. Csapadék nem valószínű. Általában mérsékelt marad a légmozgás, csupán néhol élénkülhet meg az északi szél.

Vasárnap közepesen, illetve gyengén felhős időre van kilátás, a legtöbb helyen több órára kisüt a nap. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -8 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 17. 07:45, vasárnap | Helyi

„Magyar kezében cseng a kard”

Fegyverrel a szabadságért: több mint kétszáz kard és szablya látható a Kámoni Arborétumban

2024. Február 25. 15:42, vasárnap | Helyi

Férfi kosárlabda Eb-selejtező

- Okorn: minden esélyünket ki fogjuk használni a győzelemre

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.