Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Augusztus 29. 13:35, hétfő | Helyi
Forrás: mti.hu

Vas megyében 30 köznevelési intézményben voltak felújítási munkálatok

Vas megyében 30 köznevelési intézményben voltak felújítási munkálatok

Vas megyében harminc állami fenntartású köznevelési intézményben voltak korszerűsítési és karbantartási munkák a nyáron -mondta Fodor István, a KLIK szombathelyi tankerületének igazgatója.

Elmondása alapján Vasszécsenyben az Ambrózi-Migazzi István Általános Iskolában a vizesblokkokat korszerűsítették, világítótesteket cseréltek és megjavították a tetőt, a szombathelyi Micimackó Óvodában felújítottak egy vizesblokkot és kicseréltek egy uszodai berendezést, a rumi Rum-Kastély Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégiumban hálószobák és tantermek parkettáját újították meg. A Vasvári Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában öt tanterem padozatát cserélték ki, a Kardos László Általános Iskola alsóújlaki tagintézményében a tornaszobát újították fel.
Szombathely önkormányzatának felújítási alapjából a helyi Művészeti Szakközépiskola épületének felújítására 3,5 millió forintot költöttek az Aranyhíd oktatási és nevelési központnak pedig egy uszodai páramentesítő készüléket vásároltak 1,5 milllió forint értékben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 17. 07:45, vasárnap | Helyi

„Magyar kezében cseng a kard”

Fegyverrel a szabadságért: több mint kétszáz kard és szablya látható a Kámoni Arborétumban

2024. Február 25. 15:42, vasárnap | Helyi

Férfi kosárlabda Eb-selejtező

- Okorn: minden esélyünket ki fogjuk használni a győzelemre

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.