Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2023. Február 04. 10:02, szombat | Belföld
Forrás: mti

Vihar - Vasútvonalak és autópálya-pihenő működését is akadályozzák kidőlt fák

Vihar - Vasútvonalak és autópálya-pihenő működését is akadályozzák kidőlt fák

Zirc és Veszprém, valamint Dombóvár és Kaposvár között vonatpótló autóbuszok közlekednek, az M1-es autópálya Hanság pihenőjét pedig mindkét irányban lezárták fakidőlések miatt - közölte a Mávinform és az Útinform szombaton.

A Mávinform közösségi oldalán tájékoztatott arról, hogy szombat reggel fakidőlés miatt leszakadt a felsővezeték Dombóvár alsó és Csoma-Szabadi között. A helyreállítás délre várható, ezért Dombóvár és Kaposvár között pótlóbuszokat állítanak forgalomba.

Az átszállások miatt a Dombóvár-Gyékényes vonalon 60-90 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani - hívták fel a figyelmet.

Szintén fakidőlés miatt a Bakonyban is vonatpótló autóbuszok közlekednek a Győr-Veszprém vonalon, Zirc és Veszprém között - írta a Mávinform egy másik bejegyzésben.

Az Útinform tájékoztatása szerint az M1-es autópálya lébényi szakaszán, a 150-es kilométerszelvényben lévő Hanság pihenőt mindkét oldalon lezárták, mivel a viharos erejű szél egy nagyméretű fát kidöntött az elektromos vezetékre, és ezért szünetel az áramszolgáltatás.

Fotó: Pixabay

Címkék: útlezárás, vihar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára