Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Szeptember 13. 15:40, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Világrekorderek a Sárvári Fürdőben – FOTÓK-VIDEÓ

Világrekorderek a Sárvári Fürdőben – FOTÓK-VIDEÓ

Sokan Beerbike-ként ismerik, az Andonik Médiaválogatott és a Magyar Fürdővezetők Válogatottjának tagjai viszont „Bulibringa”-ként emlegették azt a szerkezetet, amin ülve és tekerve 5 óra 15 perccel világrekorderek lettek

A gálacsapatnak nem ez az első világrekordja, hiszen bowlingban és foci-dartsban is hasonló címekkel rendelkezhetnek, viszont ez volt az első, ami igazán megterhelte sztárjainkat.

„Sosem jártam még Sárváron, ezért örömmel vettem a felkérést – kezdi Szebeni István, aki Németh Lajossal közösen kivette a részét a rekordból – hosszú lábaimnak köszönhetően nekem dupla megmérettetés volt a tekerés”– nevet.

Németh Lajos nagyon örült, amikor megtudta, hogy a 16, kerékpáron tartózkodó személyből nem egy, nagyon jó kondícióval rendelkezik, napi edzésben van.

„Közel a 70-hez igaz még mindig benne vagyok minden őrültségben, de a kánikulában való tekerésnél jól jöttek a Fürdővezetők valamint az aerobic világbajnok, Katus Tamás, a női válogatott focista, Nagy Anett és a Fradi egykori kiválóságainak, Keller Józsefnek és a Sárváron edzősködő, Bojan Lazicnak a segítsége.” – örvendezik.

A Sárvári Fürdőből induló és érkező világrekord során 4 kört tettek meg a bulibringával, melynek össz terhelése 2300 kg volt. A tekerés során persze nem alkohol, hanem fejenként 4 liter Andonik Pi víz segítette az erőnlétet és kitartást.

A világrekord felállítása után a napot a résztvevők strandfocival zárták, ahol Kondora István, polgármester úr végezte el a kezdőrúgást.

„A zalakarosi, az esztergomi, az egri, és a budapesti fürdővezető kollégámnak is nagy köszönettel tartózom, hogy kivették a részüket a rekordunkból és a fociból – összegez Vojtkó Tibor, a Sárvári Fürdő igazgatója – természetesen ők is számíthatnak rám egy hasonló rekord felállításakor.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára