Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Június 11. 09:36, hétfő | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Visszavágott a magyar zenész

Visszavágott a magyar zenész

Rapelve szájkaratézik egymással Polgár Peti és Fluor. A két előadó "dalban" ócsárolja egymást, rajongóik pedig - úgy tűnik - kíváncsiak a néhol nyomdafestéket nem tűrő mondatokra.

Egymásnak feszült a Class Fm zenés humoristája, Polgár Peti és a zenész Fluor. A botrányt Polgár alábbi sorai robbantották ki, amely azóta a videómegosztó oldalakon és a legnagyobb közösségi portálon is tovább gyűrűzött.

"Édes pici fiam, hát becsokiztál?/Hogy a csillagod már csak kicsit fluoreszkál/A Mizuval egyszer mákod volt /És elment SP, az a zsákon folt/Még kábé van egy éved és utána/A partyszemcsi repül a kukába/A trendek múlnak, az évek szállnak/A nedves bugyis tinik, nővé válnak/Mert valljuk be, hogy csak ők szeretnek/Mások nem veled, hanem rajtad nevetnek/Tévedsz, ha az a távlati terved/Hogy lesz majd 50 éves jubileumi koncerted/Tomi ne dumálj"

Fluor természetesen nem hagyta annyiban a szerinte szánalmas kritikát, és válaszképpen egy felvételt tett közzé a Facebookon.

"Nem hiszem, hogy mizuzni szeretnék 70 évesen/de énekelni se másokról mérsékelten viccesen/az espé ratyizását folytathatnád kommentben/vagy csinálhatnál róla közös számot dopemannel/nem rólad beszéltem, vagy lehetnél apám korú/lecsúszott celebekre vall az efféle háború/vigyázz, még kiesik a szádból a protézis/ha csinálsz városhimnuszt, veszek neked domain-t is/bocsi, hogy élek, ha lesz legalább egy évem/a rock kocsmába három fröccsre lehetsz majd a vendégem/meg írhatsz a mórickába, ha nem megy a class-on/addig is, kedves polgár peti, kóstold meg a......."

A két "alkotás" a Youtube-on alig pár nap alatt többezren nézték meg, a két előadó postjait pedig nagyon sokan kommentelték a közösségi portálon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.